Læsk overtages af Nørrebrew

Læsk overtages af Nørrebrew

Pressemeddelelse 22. januar 2024

Vi er glade for at annoncere, at Læsk er blevet opkøbt af drikkevareproducenten Nørrebrew.

Nørrebrew har siden 2014 opbygget en stærk portefølje af økologiske drikkevarer, der inkluderer Maté Maté (yerba mate iste), Fingers Crossed (cocktailmixere), Blågårds (øl) og MANA Energy (energidrik). Foruden produkterne har Nørrebrew egen distribution og et team af sælgere.

Læsk vil indgå i Nørrebrews portefølje og fortsætte produktionen af kombucha som hidtil med de samme medarbejdere. Line Hoff og Magnus Stengade bliver fortsat ansvarlige for driften af Læsk, og vil derudover indtræde som medejere i Nørrebrew. 

"Vi ser frem til dette nye kapitel med Nørrebrew og er begejstrede for at kunne fortsætte vores mission om at udbrede kombucha i Danmark. At forenes med Nørrebrew giver os en unik mulighed for at blive en del af et spændende drikkevareudvalg med bredde og fokus på kvalitet og økologi," udtaler Line Hoff, stifter af Læsk.

Opkøbet markerer begyndelsen et nyt kapitel, hvor kombinationen af Læsks produktionsekspertise og Nørrebrews veletablerede kundebase og distributionssetup skaber de bedste forudsætninger for en styrket position i markedet.

Om Læsk
Læsk er den førende producent af kombucha i Danmark og kendt for deres ekspertise indenfor fermenterede læskedrikke. Læsk har etableret sig som et innovativt og økologisk brand, dedikeret til at levere høj kvalitet og smagfuld kombucha. De har eget bryggeri som huser hos To Øl i Svinninge.

Om Nørrebrew
Nørrebrew er en drikkevareproducent og distributør grundlagt i 2014. Virksomheden har specialiseret i kontraktbryggede, økologiske drikkevarer og er gennem 10 år blevet en værdsat aktør indenfor den danske drikkevareindustri.

 

Back to blog