Join the Læsk team as they embark on an unforgettable journey to noma. Experience the magic of fermentation in the heart of culinary excellence

At smage Læsk SCOBY hos noma

Vi har nogle spændende nyheder at dele – Læsk tog for nyligt ud på en kulinarisk eskapade, der har efterladt os sprudlende af spænding! Vores rejse tog os til ingen ringere end noma, det 3-stjernede Michelin-kulinariske paradis, der er kendt for at skubbe grænserne for gastronomi gennem gæring. Så spænd sikkerhedsselerne, kombucha-entusiaster, for vi er ved at tage dig med på en lækker tur gennem fermenteringens verden.


noma: Hvor kulinariske drømme bliver til virkelighed

noma behøver ingen introduktion; det er her gastronomiske drømme går i opfyldelse. Noma, der er kendt for sin innovative tilgang til mad og sin dybe påskønnelse af gæring, har fået sine striber som en global leder inden for kulinarisk ekspertise. Den hemmelige sauce? Nå, i vores tilfælde er det kombucha.


Slut dig til Læsk-teamet, når de begiver sig ud på en uforglemmelig rejse til noma. Oplev magien ved gæring i hjertet af kulinarisk ekspertise.

Læsk tager scenen med Kombucha

Og så er der os, Læsk, de danske kombucha-aficionados, et lille dedikeret hold af nørder, der forsøger at presse noget gæring ind i sodavandskategorien. Vi har altid troet, at de bedste ting i livet er naturlige og gærede, og vi hælder den filosofi i hver dåse, vi laver.


Oplev det kulinariske kunstnerskab hos noma, med en bemærkelsesværdig kombucha SCOBY-ret. Udforsk en verden af ​​fermentering og gastronomisk innovation.

Den perfekte parring af Læsk og noma

Da Læsk og Noma gik sammen, skulle der ske magi. Vi forsynede noma med vores kombucha SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast) - hjertebanken i vores håndværk. Det næste, der kom, var en gastronomisk symfoni af smag, takket være gæringens kunstneriske evner. Selve retten "Crowberry SCOBY" var et ungt stykke SCOBY Mother (eller baby, om du vil), der på en eller anden måde var blevet dyrket i crowberry; et lille svensk bær, der vokser blandt vilde blåbær, og det er ekstremt svært at plukke. Vi har faktisk også en overraskelse på vej med denne bær snart. Det er ikke et sødt bær - det er syrligt og bittert, men har en meget tydelig jordagtig vaniljesmag. En fantastisk kombi med den velafbalancerede søde og sure SCOBY.


Line Hoff, grundlæggeren af ​​Læsk, er klar til at nyde den ekstraordinære kombucha SCOBY-ret på noma. En blanding af passion, kultur og innovation.

En kulinarisk odyssé af smagfuld opdagelse

Vores team havde det ekstraordinære privilegium at besøge noma og nyde retter, der viste vores kombucha SCOBY. Hver bid var en åbenbaring, et kunstværk, der blandede nomas kulinariske dygtighed med vores hengivenhed til kombucha og gæringens vidundere. Det var et eventyr, som vi vil værne om for evigt, og hvem ved, hvor fremtiden bringer os hen. Som noma sagde; "vi har et fermenteret element i hver ret, vi serverer."


Støtte til lokale helte: Læsk og nomas samarbejde

Det, der gør dette samarbejde endnu mere specielt, er nomas forpligtelse til at kæmpe for lokale danske producenter, herunder Læsks fermenterede lækkerier. Det er et nik til værdien af ​​at støtte små virksomheder som os, og det gør os så stolte og glade for at se vores kombucha som en del af denne utrolige rejse (selvom vi spiste vores babyer!).


Vores møde med noma handler ikke kun om god mad; det handler om at udforske nye horisonter, når kreative sind forenes i gæringens navn. Det er et bevis på, at der sker bemærkelsesværdige ting, når du forbliver tro mod dit håndværk og samarbejder med dem, der deler din iver for ekspertise og kunsten at fermentere. Mens vi fortsætter med at lave vores kombucha, har dette eventyr tændt en ild af inspiration i os. Vi er spændte på at se, hvor denne rejse fører os hen, og hvilke andre ekstraordinære samarbejder, der venter forude.


Vil du se videoopsummeringen fra natten? Find den her.


Læsk Kombucha Scoby at noma meme
Tilbage til blog