Læsk Acquired By Nørrebrew

Læsk Erhvervet Af Nørrebrew

Pressemeddelelse 22. januar 2024

Vi er glade for at kunne meddele, at Læsk er blevet opkøbt af drikkevareproducenten Nørrebrew.

Siden 2014 har Nørrebrew opbygget en stærk portefølje af økologiske drikkevarer, herunder Maté Maté (yerba mate te), Fingers Crossed (cocktailmixere), Blågårds (øl) og MANA Energy (energidrik). Udover sine produkter har Nørrebrew sin egen distribution og et team af sælgere.

Læsk bliver en del af Nørrebrews portefølje og fortsætter produktionen af ​​kombucha som hidtil med de samme medarbejdere. Line Hoff og Magnus Stengade skal fortsat stå for driften af ​​Læsk og bliver samtidig medejere af Nørrebrew.

"Vi ser frem til dette nye kapitel med Nørrebrew og er spændte på at fortsætte vores mission om at promovere kombucha i Danmark. At gå sammen med Nørrebrew giver os en unik mulighed for at blive en del af et spændende udvalg af drikkevarer med fokus på kvalitet og økologiske ingredienser, " siger Line Hoff, stifter af Læsk.

Opkøbet markerer begyndelsen på et nyt kapitel, hvor kombinationen af ​​Læsks produktionsekspertise og Nørrebrews veletablerede kundegrundlag og distributionssetup skaber de bedste forudsætninger for en styrket position på markedet.

Om Læsk

Læsk er den førende producent af kombucha i Danmark, kendt for sin ekspertise inden for fermenterede drikkevarer. Læsk har etableret sig som et innovativt og økologisk mærke dedikeret til at levere høj kvalitet og smagfuld kombucha. De har deres eget bryggeri beliggende ved To Øl i Svinninge.

Om Nørrebrew

Nørrebrew er en drikkevareproducent og -distributør grundlagt i 2014. Virksomheden har specialiseret sig i kontraktbryggede, økologiske drikkevarer og er gennem de seneste 10 år blevet en værdsat spiller i den danske drikkevarebranche.

Tilbage til blog